Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه جام جم نوشت: گردان میثم یکی از گردان‌های معروف لشکر ۲۷ محمد رسول‌ا... (ص) است، گردانی که البته به نام دیگری هم مشهور است؛ گردان «داش‌مشدی‌ها». رزمنده‌هایی با مختصاتی ویژه و ثابت که با گویش تهرونی‌های قدیم حرف می‌زنند و به قولی همه عشق‌بازند!

فرماندهی این گردان در دوره‌ای به عهده سید‌ابوالفضل کاظمی  بود، بچه کوچه نقاش‌های میدان خراسان تهران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این گردان بارها گفته‌اند، خود ابوالفضل کاظمی هم در کتابی خواندنی به نام «کوچه‌ نقاش‌ها» روایت‌های نابی از این گردان در طول هشت سال دفاع مقدس داشته است، اما فارغ از این خصوصیت باید بدانیم او یکی از همراهان دکتر مصطفی چمران هم بوده، همنفسی با شهید چمران ناشنیده‌های بسیاری از او فراهم کرده است.

یکی از جذابیت‌های این ماجرا همین که بدانیم مواجهه دکتر مصطفی چمران با این گردان چگونه بوده است؟ سیدابوالفضل کاظمی با صدای خش‌دار و لحن شیرین و جاندارش از همین روایت‌ها می‌گوید؛ با همان گویش و ادبیات مخصوص شنیدنی‌اش. اما کسی که تا پای شهادت دکتر در دهلاویه همپای او بوده درباره چمران چه می‌گوید؟ « دیگه مادری  تو این سرزمین مثل مصطفی چمران نمی‌زاد! یک دهم از رشادت‌های مصطفی چمران را هنوز نگفتند. ویژگی‌اش این بود که از عقب فرماندهی نمی‌کرد، خیلی‌ها می‌رفتند ۳۰متر زیر‌زمین و بیسیم دست می‌گرفتند و عملیات رو هدایت می‌کردند اما دکتر همیشه جلوتر از ما بود. همه فن حریف بود، وقتی دکتر شهید شد دست کردم تو جیبش و یه دفترچه با کیفش بیرون آوردم، به مولا فقط ۲۶هزار و ۵۰۰ تومن پول تو حساب دکتر بود.»

قصه دکتر چمران و گردان میثم اما اینجا تمام نمی‌شود. روایت چگونگی راه پیدا کردن رزمنده‌های این گردان در پیشگاه مصطفی چمران از زبان سید‌ابوالفضل کاظمی شنیدنی است؛ «  خیلی ببخشید رفتم مختاری و گمرک و اینا، بذارید دربسته بگم، رفتم شکارچی‌ها رو از دم قهوه‌خونه و اینا انتخاب کردم! اینا رو که آوردم دکتر اونجا دونه‌دونه‌شون رو بغل کرد! خیلیا با کتونی نماز می‌خوندن، خیلیا وضو نداشتن اما دکتر همه رو بغل می‌کرد و می‌گفت طیب‌ا... همینا چرخیدن، چون عشق حقیقی رو پیدا کرده بودن. این حرفا شعار نیس، وایسادن پاش، اگه شعاری بود که وانمیستادن. سه طلاقه کردن اون زندگی قبلی‌شونو! اصلا دکتر چمران به من می‌گفت من همینا رو می‌خوام! خودش گفت برو از همینا بیار! اونام یه جور ننگ می‌دونستن از قافله عقب بمونن!»

برویم به ۳۱خرداد ۱۳۶۰ در دهلاویه، روستایی در شمال‌غربی سوسنگرد، روزی که شهید چمران برای سرکشی، معرفی و توجیه فرمانده جدید محور به آنجا رفته بود، یکی از همراهانش سید‌ابوالفضل کاظمی. روایت آسمانی شدن دکتر چمران از زبان او کوتاه اما شگفت است. او می‌گوید « ما خونوادگی عشق‌بازیم. یه بار دیدم دکتر رفت سمت رادیو دستشو هم زخم کرد تا یه گنجشک از تو رادیو درآورد! خشکش کرد و ولش کرد! گفتیم از کجا فهمیدی گنجشک اونجا بود؟ دکتر داشت توجیه می‌کرد که دو تا خمپاره شصت خورد کنارش. یکی خورد بین ناصر حدادی و دکتر، یکی خورد کنار دکتر و محمود مقدم و خب حقش بود که شهید بشه.»

حاصل همه این همراهی و هم‌نفسی شهید چمران برای سیدابوالفضل کاظمی یک جمله است که دیگر آرام‌تر، آنطور که خوب آن را هضم کنیم، می‌گوید؛ « از آقا چمران یه جمله یادم مونده که میگه کارها وقتی درست می‌شه که جای کاسبی و عاشقی عوض بشه.» 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید چمران کتاب کوچه نقاش ها ابوالفضل کاظمی مصطفی چمران شهید چمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سامانه راکتی «رجوم» چه می‌دانیم؟ +عکس

منابع خبری در پی حمله راکتی امروز مقاومت فلسطین به مقر فرماندهی صهیونیست ها در پایگاه کرم ابوسالم جزئیاتی از سامانه راکتی رجوم متعلق به گردان های قسام منتشر کردند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، گردان‌های قسام پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در عملیاتی با حضور گروهان‌های قدس، نظامیان اشغالگر صهیونیست را در پایگاه نظامی کرم ابو سالم و اطراف آن با موشک‌های کوتاه برد ۱۱۴ میلیمتری رجوم هدف قرار داده است.

راکت های ۱۱۴ میلی متری رجوم دو تا سه کیلوگرم وزن دارند و بر همین اساس حمل و جابجایی آنها در میدان نبرد با سهولت همراه است. در واقع یکی از مزیت های راهبردی این سامانه امکان جابجایی سریع آن بر اساس اهداف دشمن متخاصم است.

سامانه راکتی رجوم از سامانه های نسبتا جدید در اختیار گردان های عزالدین قسام است که در آن برای هدف قرار دادن استحکامات و تجمع نظامیان صهیونیست استفاده می کند.

این سامانه بیشتر در نبردهای نزدیک زمینی و چریکی کاربرد دارد و برد مفید آن به ۸ الی ۹ کیلومتر می رسد.

سامانه راکتی رجوم متشکل از ۵ لوله پرتابی است که در سه ردیف در کنار هم قرار می گیرند و هر سامانه توان پرتاب ۱۵ راکت را دارد.

این سامانه می تواند در هر دقیقه ۱۵ الی ۲۰ راکت را به سوی اهداف متخاصم پرتاب کند و از این حیث دارای قدرت عملکری مناسبی است.

منابع عبری اذعان کردند که در حمله دو مرحله ای امروز قسام با استفاده از سامانه راکتی رجوم دستکم پنج نظامی صهیونیست کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

دیگر خبرها

  • از سامانه راکتی «رجوم» چه می‌دانیم؟ +عکس
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • پوچتینو: دیگر خسته شده‌ام
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • ویل آسپری: ای جی استایلز سعی کرد مرا به رفتن به WWE متقاعد کند
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری