Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- راحله عبدالحسینی: ۱۶ سال پیش که بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان در محله دارآباد تأسیس شد، روزهای سختی برای آندریوس بود. در حالی که در سوگ همسر نشسته بود تصمیم گرفت در ادامه مسیر شغلی‌اش همراه کودکان مبتلا به سرطان محک باشد. او که حالا سوپروایزر بالینی محک است و می‌گوید: «ما اینجاییم تا دردهای کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان را تسکین دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۳ سال پیش همزمان با تحصیل در رشته پرستاری در بیمارستان علی‌اصغر(ع) مشغول به کار شدم. در آن بیمارستان هم در کنار قهرمانان کوچک مبارزه با سرطان مشغول کار بودم. از همان روزها به حرفه‌ام عشق می‌ورزیدم. پس از فوت همسرم به محک آمدم. در اینجا با دنیایی از مهر و محبت روبه‌رو شدم. زیر این سقف عشق و علاقه به کودکان مبتلا به سرطان موج می‌زد. محک را انتخاب کردم تا بتوانم با کمک به قهرمانان کوچک و خانواده‌هایشان حال بهتری داشته باشم. من در محک عشق را به وضوح دیدم. روزهای اول باورم نمی‌شد همه این انسان‌های نیک‌اندیش در کنار یکدیگر آستین بالا بزنند و به جامعه خدمت کنند. این همبستگی را هرگز از یاد نخواهم برد.» 

درمان صبوری می‌خواهد

پرستاری از کودک و بزرگسال تجربه ۲دنیای متفاوت است. حال اگر کودک به بیماری سرطان هم مبتلا باشد که پرستاری ویژه‌ای را می‌طلبد و هزار نکته باریک‌تر از مو دارد. آندریوس می‌گوید: «در تمام این سال‌ها فهمیدم، پرستاری از کودکان مبتلا به سرطان با پرستاری از بیماران بزرگسال بسیار متفاوت است. اینجا پرستاران باید سرشار از عشق باشند و حس اعتماد را در بیماران و همراهان‌شان به خوبی ایجاد کنند. گاهی یک پرستار باید کودکی را در آغوش بگیرد، نوازشش کند و آنقدر با او صمیمانه رفتار کند تا کودک در روند درمان خسته و ناامید نشود. صبوری در شغل پرستاری از کودکان بیمار حرف اول را می‌زند.»

همدلی با والدین

والدینی که با دلهره و نگرانی پله‌های بیمارستان محک را بالا و پایین می‌روند نیز نیاز به همدلی دارند. پرستاران محک به والدین هم توجه دارند. آندریوس می‌گوید: «ما در محک با والدین با صبر، حوصله و مانند یک دوست رفتار می‌کنیم. با آنها همدل و همراه می‌شویم و درک متقابلی نسبت به شرایطی داریم که در آن قرار گرفته‌اند. گاهی آنها خشم‌ ناشی از هیجان منفی که به زندگی‌شان وارد شده را بروز می‌دهند که باید نادیده گرفت. ما اینجاییم تا دردهای کودکان و خانواده‌هایشان را تسکین دهیم.»

صبوری ویژگی جدایی‌ناپذیر رشته پرستاری است. آندریوس مختصر و مفید درباره خصوصیت‌هایی که پرستاران بخش خون و آنکولوژی اطفال باید داشته باشند می‌گوید: «پرستاران فعال در بخش خون و آنکولوژی کودکان باید صبور، کاردان و دانا به علم پرستاری باشند. آنها باید بتوانند با صبر و حوصله و در هر شرایطی فقط به درمان کودکان بیندیشند. من فکر می‌کنم پرستاری یعنی عشق، صبوری و علم همراه با کاردانی. امیدوارم بتوانیم خدمتگزار کودکان مبتلا به سرطان باشیم. به امید روزی که دیگر هیچ کودکی رنج ابتلا به بیماری را تحمل نکند.» پرستار بیمارستان محک برای اینکه به محل کارش هم نزدیک باشد چند سالی است در خانه‌ای پشت بیمارستان زندگی می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان به سر کارش برسد: «آرزوی صلح و بهبود برای همه بیماران به‌خصوص بچه‌های محک دارم. هیچ‌وقت از خدمت به آنان احساس خستگی نمی‌کنم.»

یک خاطره

تمام دلخوشی من این است که بچه‌ها با لبخند از بیمارستان مرخص شوند. «یاسمین» ۷ساله یکی از بچه‌هایی بود که باید با آمبولانس برای آزمایش به بیمارستان دیگری می‌رفت. می‌ترسید، گریه می‌کرد و نمی‌خواست برود. به او قول دادم، جلو بنشیند و آژیر آمبولانس را بزند. یاسمین راضی شد و اشک‌هایش را پاک کرد. حالا ۱۱ساله است و پیوند مغز استخوانش هم با موفقیت انجام شد.

در همین نزدیکی

مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با نام اختصاری «محک» از سال ۱۳۷۰ و با انگیزه کمک به همنوع فعالیت خود را در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کمتر از ۱۶ ساله و خانواده‌های آنان آغاز کرد. در طول ۳۰ سال فعالیت، محک با بهره‌گیری از کمک‌های انسان‌دوستانه مردم نیکوکار به یکی از قطب‌های درمان در خاورمیانه تبدیل شده است.

برای اطلاع از شیوه همکاری با محک به پایگاه الکترونیک https://mahak‌ـ charity. org/ سر بزنید. شماره ۲۳۵۰۱۰۰۰ هم در اختیار شماست.

کد خبر 669565 برچسب‌ها منطقه ۱ پرستاران همشهری محله خیریه سرطان - مؤسسه محک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱ پرستاران همشهری محله خیریه سرطان مؤسسه محک کودکان مبتلا به سرطان پرستاری از کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد

کتاب خانه «زیرآب و جوجه لاک پشت ها» به عنوان دهمین اثر چاپ شده مسعود عرب زاده است که ۱۶ صفحه در تیراژ ۵۰۰ نسخه، تصویرگر سپیده شیرکو، قیمت ۶۰ هزار تومان توسط انتشارات قلمداران جنوب منتشر شده است.

مسعود عرب زاده به خبرنگار مهر گفت: خلیج فارس، به عنوان یکی از مرزهای آبی ایران با قدمت بالغ بر ۳۰ میلیون سال سرمایه بزرگ برای مردم ایران و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس است که رازهای زیادی در آن نهفته است. برای

وی اضافه کرد: همین منظور این نعمت الهی در آثار پژوهشی و قصه‌های کودکانه‌ام غنیمت دانسته و با این دغدغه به صورت مستمر تحقیق، نگارش و چاپ انجام می‌دهم.

این نویسنده کودک به موضوع کتاب پرداخت و گفت: هدف از نگارش این کتاب این است که این ثروت ملی و عرق وطن دوستی و مهین پرستی به کودکان و نوجوان نیز انتقال دهیم و با شناخت ارزش‌هایی که همواره در پیشبرد اهداف بلند میهنمان نقش دارد آن‌ها را آشنا کنیم.

عرب زاده افزود: در گوشه کنار مهینمان ایران همواره ثروت‌های مهمی نهفته است که برای نسل جدید خصوصاً کودکان ناشناخته است و وظیفه داریم تا این مهم‌ها را به کودکان بشناسانیم تا بدین گونه قسمتی از دین خود را ادا کرده باشیم.

عرب زاده افزود: این کتاب داستانی، به صورت نثر ادبی به شکل مصور در گروه «سنی ب و ج» به اهمیت کشتی رافائل که میراث و خانه هزاران گونه‌های دریایی شامل جوجه لاک پشت‌ها، ماهی‌ها و مرجان‌ها می‌باشد پرداخته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب خانه زیر و آب و جوجه لاک پشت‌ها تنها با محوریت رافائل نیست یادآور شد: در پایان کتاب فراخوان قصه با موضوعات مرزبانی دریا، خاطره دریایی، اهمیت دریانوردی، اهمیت خلیج فارس، حفاظت از محیط زیست دریایی، ورزش دریایی، اهمیت دریا و اقتصاد معیشت … مطرح کرده‌ام که بعد از خواندن کتاب کودکان و نوجوانان بتوانند در قالب قصه به رشته تحریر در آورده و موضوعات زیست بوم خود بیشتر کنکاش کنند.

عرب زاده در رابطه با تازه‌های نشر حوزه کودک که در حال انجام است نیز گفت: کتاب روزنامه دریایی که به معرفی شخصیت شهید نادر مهدوی می‌پردازد مجوزهای لازم اخذ و بزودی چاپ و رونمایی خواهد شد.

مسعود عرب زاده متولد ۱۳۶۳ بندر بوشهر و کارشناس ارشد علوم تربیتی برنامه‌ریزی آموزشی است. وی روزنامه نگار، شاعر و نویسندگی در حوزه کودک و پژوهش‌های تاریخی چاپ کرده است.

از کتاب‌های عرب زاده می‌توان «کندوکاو» با موضوع آسیب شناسی هنر در استان بوشهر و «لحظه نگاری یک روزنامه نگار»، «جیک و جیک و جیک تولده»، «مجموعه شعر عاطفه آنجا بود»، «تولد نوشته‌ها» «گزارش‌های سفرنامه نویسان از بندر خارجی از شهر بوشهر از دوران باستان تا اوایل قرن بیستم»، «آئینه تمام نمای استان بوشهر»، «قهرمان قصه‌ی مادر بزرگ»، «کلمات آسمانی اند مضامین قرآنی در شعر شاعران استان بوشهر» نام برد.

این نویسنده همچنین کتاب‌های قصه کودک فوتبالیست‌ها و خورشید گویان، باغ دایی محمد روباه کت قرمزی در کوه کوزی، دریانورد کوچک، چهارده سبد عشق و نجات را در دست چاپ دارد.

کد خبر 6097262

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • بازگشت به دنیای صدا