Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@09:12:29 GMT

جریان‌سازی در صنعت بازی‌سازی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۴۷۲۶

جریان‌سازی در صنعت بازی‌سازی

«سفیر عشق» یک بازی رایانه ای اکشن سوم شخص است که نسخه اول آن با بهره‌مندی از آخرین فناوری‌های روز بازی‌سازی دنیا در تمامی حوزه‌ها اعم از مدل‌سازی، انیمیشن، روایت و...  سال گذشته روی پلتفرم PC تولید و روانه بازار شد.

به گفته عماد رحمانی، نویسنده و کارگردان آن، این بازی  کاربر را با فضای تاریخ اسلام آشنا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه دوم این سه گانه با عنوان فصل «قیام» به زودی روانه بازار می‌شود و روایتگر قیام مختار ثقفی و پیروزی او است. این اثر در سبک اکشن سوم شخص شمشیری تولید شده و دارای ۱۲ مرحله و بیش از ۶ ساعت گیم پلی است و به گفته سازندگانش این نسخه با محوریت کاراکتر مختار ثقفی نسبت به نسخه اول بازی «سفیر عشق، روز واقعه» پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. درباره جزئیات بیشتر نسخه دوم این بازی رایانه ای با عماد رحمانی، گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید.

بازخوردها نسبت به عرضه نسخه اول بازی «سفیر عشق» چه بود؟

شاید در نوع خودش درکشورمان کم نظیر بود. نسخه اول «سفیر عشق» جزو پرفروش‌ترین بازی‌های PC در ایران است که توانسته مخاطبان را به خود جذب کند. کیفیت اثر هم از بازخوردهای مخاطبان داخلی و در مکاتبات بین المللی که داشتیم، خوب بود و در نسخه دوم، ارتقای جدی پیدا کرده است، امیدواریم که رشته پیوند با مخاطبان قوی‌تر شود.

نسخه دوم بازی از نظر ساختار و ریتم قصه چه تغییراتی با نسخه اول دارد؟

مهم‌ترین تمرکز ما در نسخه دوم با عنوان «مختار، فصل قیام» اجرا شدن بازی روی سیستم‌های ضعیف‌تر است؛ یعنی مخاطبان با گرافیک پایین‌تر روی سیستم‌های ضعیف‌تر هم می‌توانند بازی را انجام دهند که این موضوع دامنه مخاطبان را وسیع تر می‌کند. این بازی در سطح بین‌المللی یک بازی بهینه بود، اما به دلیل پایین آمدن قدرت خرید مردم ما نسبت به خرید فناوری‌های روز، فضایی را فراهم کردیم که مخاطبان بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند. روایت در نسخه جدید، منحصر به خودش است، اضافه شدن لوکیشین‌های جدیدی مانند مکه، کاراکترهای جدید و سینماتیک‌های جدید، نسخه بهتر و جذاب‌تری را از نظر فنی پیش روی مخاطبان قرار می‌دهد.

انتقادهایی که نسبت به نسخه اول مطرح شده بود، این بود که بازی کمی کند است و یا برخوردها در فضای طراحی شده گسترده بازی، کم است یا اینکه شروع بازی، شروع کندی است، آیا در نسخه دوم به این مسائل توجه کردید؟

قطعاً ریتم گیم پلی در نسخه جدید کاملاً رعایت شده است. اگر در بازی «سفیر عشق» در یک ساعت اول، یک مبارزه وجود داشت در نسخه «مختار» گیمر از همان ابتدای بازی، گیم پلی‌های متعددی را تجربه خواهد کرد.

در «سفیر عشق» گیم پلی بازی حدود سه ساعت بود و در نسخه «مختار» حدود پنج ساعت است که گیمر فضای اکشن تر و جذاب تری را تجربه خواهد کرد.

نسخه «مختار» چه زمانی عرضه خواهد شد؟

مؤسسه فرهنگی هنری «منادیان» به عنوان ناشر بازی در حال رایزنی است که بازی در نیمه نخست شهریورماه به دست مخاطبان برسد و امیدوارم که به زودی عرضه شود. گستره تنظیمات بازی هم برای وسیع‌تر شدن دامنه مخاطبان بیشتر شده است.

نسخه سوم بازی در چه وضعیتی است؟

پیش‌بینی ما این است که این نسخه در نوروز ۱۴۰۱ منتشر شود و اکنون مراحل تولید را طی می‌کند. در نسخه سوم بازی با عنوان «انتقام» شاهد تفاوت‌های چشمگیری از نظر کیفی خواهیم بود.

تولید این بازی توسط جوانان کشورمان چقدر در توسعه صنعت بازی سازی به ویژه بازی‌های PC و تقویت اعتماد به‌نفس تولید کنندگان اثرگذار بوده است؟

واقعیت این است که صنعت بازی‌های PC حدود ۶ سال خوابیده بود و «سفیر عشق» موج خوبی را راه انداخت و بچه‌های بازی ساز نسبت به تولید بازی‌های بزرگ جدی شده اند. اتفاق بهتر زمانی رخ می‌دهد که موفقیت‌های بین المللی این پروژه هم اطلاع رسانی شود، به‌نظرم در آن زمان دروازه‌های جدیدی را پیش روی صنعت بازی سازی کشورمان باز خواهد کرد. چه قبول کنیم و چه نکنیم امروز مهم‌ترین ابزار انتقال فرهنگ، سرگرمی است و بازی‌های بزرگ در عرصه انتقال محتوا و فرهنگ بسیار اثرگذارند، نه اینکه بازی‌های موبایلی مهم نباشند، اما بازی‌های PC جریان ساز هستند. اگر بازی‌های داخلی ما وارد چرخه مالی در بازار جهانی شوند، اتفاقات بهتری خواهد افتاد و انگیزه ها بیشتر می‌شود. با وجود اینکه کشور ما سال‌ها اسیر تحریم‌های ظالمانه بوده، اما در همین شرایط هم چندین عنوان بازی تولید ایران در بازار جهانی عرضه شده است.

برای عرضه بین‌المللی این بازی چه برنامه و پیش‌بینی دارید؟

احتمالاً یک نسخه جامع از این سه گانه را برای عرضه در بازار جهانی عرضه خواهیم کرد. ذات قصه گویی این پروژه، مبتنی بر یک اتفاق تاریخی است و سعی کردیم که جنبه تاریخی را در بازی پررنگ کنیم چون مخاطب جهانی بناست قصه ای را در فضای بین النهرین دنبال کند که بسیار جذاب است. در ابتدای نسخه خارجی بازی، اطلاعاتی با پیش زمینه شخصیت‌ها و قصه را می‌آوریم تا مخاطبان غیرمسلمان هم با فضای قصه آشنا شوند، نسخه‌ای که قرار است عرضه بین‌المللی شود با نسخه‌های داخلی، کمی تفاوت دارد. به عنوان کسی که سال‌هاست در صنعت بازی‌سازی فعالیت می‌کنم و چندین بازی برای عرضه داخلی و بین‌المللی تولید کرده است، بارها گفته‌ام که صنعت بازی سازی ما، صنعتی پویا و جریان ساز است و اگر به جوان‌ها اعتماد شود این صنعت می‌تواند هم به اقتصاد کشور کمک کند، هم موجب کارآفرینی شود و هم ارزآوری داشته باشد.

خوشبختانه اعتمادی که از سوی مجموعه «منادیان» و آقای جعفری جوزانی به عنوان تهیه کننده به جوان‌های گروه شد، سبب جذب جوان‌های مستعد در این حوزه شد؛ جوان‌هایی پر از امید و انگیزه که با مهاجرت فاصله‌ای ندارند؛ یعنی اگر فضای امید و انگیزه برای تولید بازی‌های بزرگ در کشورمان ایجاد نمی شد، چه بسا که چمدان‌هایشان را می‌بستند و مهاجرت می‌کردند. امیدوارم صنعت بازی سازی کشورمان روز به روز پیشرفت کند؛ چون این صنعت، ظرفیت‌های کم نظیری در توسعه فرهنگی و اقتصادی ما دارد. تهیه کننده و بچه‌های گروه برای تولید نسخه «مختار» زحمات زیادی کشیدند و کمتر از ۱۰ماه از زمان عرضه نسخه اول «سفیر عشق»، تولید نسخه دوم انجام شد و شاید در این مدت، یک روز هم استراحت نداشتیم؛ چون پای عهدمان برای ایجاد رضایت و لذت مخاطبان ایستاده‌ایم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازی رایانه ای جریان سازی صنعت بازی سازی بین المللی بازی های PC نسخه اول سفیر عشق نسخه دوم جوان ها گیم پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز