Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@10:42:46 GMT

مشق عشق از خانه تا مسجد/ دانش آموزان همه چیز من هستند

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۶۶۳۲

مشق عشق از خانه تا مسجد/ دانش آموزان همه چیز من هستند

خبرگزاری فارس لرستان- نسرین صفربیرانوند، کرونا با همه دردسر و سختی‌ها و تلخی‌هایی که داشت اما چیزهای خوب هم بر جای گذاشت از ایثار و فداکاری کادر درمان گرفته تا از خود گذشتگی طلبه‌های جوان و ایثار مردمان این سرزمین، کم نیستند افرادی که در شرایط کرونایی شاید بتوان گفت حماسه آفریدند.

فریبا کوشکی معلمی که صادقانه مشغول تعلیم دانش آموزان در منزل شده  تا آینده سازان این مرز و بوم به واسطه کرونا از تحصیل و آموزش غافل نشوند، وی به راستی ثابت کرد که معلمی شغل انبیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا صحنه‌ی هنرنمایی انسان‌هایی شد که خوبی و نوع دوستی در وجودشان موج می‌زند، این معلم نیز مانند بسیاری از معلمان سر زمینمان که در شرایط بحرانی خود را وقف دانش‌آموزان کرده‌اند شرایط فراهم کرده تا دانش آموزان پایه اول و دوم که به لحاظ تحصیلی در شرایطی حساسی قرار دارند از تحصیل جا نمانند.

با او که خود را 42 سال معرفی می‌کند صحبت می‌کنم، در کلامش رضایت هویدا است، با شور و هیجان و نه از سر خستگی از تلاشش می‌گوید، به راستی که این معلم و همه معلمانی  که در مواقع بحرانی در صحنه حضور دارند ثابت کردند که معلمی عشق است و نه شغل، کوشکی که حدود یازده سال است مشغول تدریس دانش آموزان پایه اول و دوم است، عشق و ایثار را به خوبی مشق کرده است.

وجدان کاری و احساس وظیفه

این معلم می‌گوید: با شروع کرونا و محدودیت تحصیل دانش آموزان این روستا نیز با مشکل مواجه شدند، اما نکته مهم در روستا، وضع آنتن دهی است که بسیار ضعیف است، من که معلم هستم باید ساعت‌ها برای دانلود فیلم و عکس صبر کنیم.

مشکل دیگر اینکه  بضاعت مالی بعضی خانواده طوری نبست که بتوانند چند میلیون را به خرید گوشی اختصاص دهند، من چون در میان آنها هستم این موضوع را به خوبی درک می‌کنم، باور کنید همین هزینه شارژ هم برایشان دشوار است، نکته دیگر اینکه پایه اول و دوم به لحاظ آموزش در شرایط حساسی قرار دارند، و فضای مجازی شاد نمی‌تواند آنطور که باید و شاید تاثیر گذاری لازم را داشته باشد همه این موارد باعث شد که به فکر آموزش آنها در منزل باشم.

 

کوشکی ادامه می‌دهد: امسال 12 دانش آموز دارم، 4 نفر کلاس دوم و 8 نفر کلاس اول پایه دوم به دلیل اینکه تعدادشان کمتر است در خانه آموزش می‌دهم، و دانش آموزان کلاس اول چون تعدادشان بیشتر است به مسجد می‌برم.

همه پروتکل‌های بهداشتی را از ماسک گرفته تا فاصله اجتماعی رعایت می‌کنم، تهیه ماسک و ضدعفونی و حتی تغذیه دانش آموزان را برای زنگ تفریح به عهده خودم است، نظافت سرویس بهداشتی را هم خودم انجام می‎‌دهم.

وی می‌گوید: همانطور که گفتم آنتن دهی در روستا خیلی مشکل دارد گاهی برای دانلود فیلمی باید 12 ساعت اینترنت روشن باشد به طوری که من مجبور می‌شوم گوشی را به پشت بام ببرم، باور کنید تمام وقت من صرف آموزش می‌شود، شب را هم با این فکر سپری می‌کنم که فردا باید چه کاری انجام دهم.

 

دانش آموزان همه چیز من هستند

این معلم روستا با اشاره به اینکه تا جایی که توانستم زحمت کشیدم تا دانش آموزان از تعلیم و آموزش جا نمانند، بیان می‌کند: گاهی دانش آموزی در روستا نیست فردا او را خصوصی آموزش می‌دهم، حتی روز جمعه هم مشغول تعلیم هستم، دانش آموزان همه چیز من هستند، من جز این دانش آموزان کسی را ندارم.

کوشکی می‌گوید: خانواده به ویژه مادرم در این مسیر همراه من بوده حتی از من بیشتر دغدغه دانش آموزان را دارد، وقتی یکی از دانش آموزان به دلیلی نمی تواند همراه دیگران حضور پیدا کند و روز بعد مراجعه می‌کند مادرم می‌گوید: اشکال ندارد دخترم امروز را هم برای او وقت بگذار.

 

عشق و علاقه مرا به این سمت سوق داد

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه عشق و علاقه عامل اصلی بود تا من به این وادی قدم بگذارم، می‌گوید: معلمی شب و روز ندارند واقعا به حق است که گفته‌اند معلمی شغل انبیا است، قشر زحمتکشی هستند که با همه وجود برای تعلیم دانش آموزان نلاش می‌کنند.

وی می‌گوید: دلم می‌خواهد دانش آموزانم به جایی برسند که افتخار کنم و بگویم این همان کسی بود که من به او بابا آب داد را یاد داده ام.

 

کوشکی معتقد است: سیستم شاد و فضای مجازی یک تجربه و مکمل است تا کم و کاستی‌ها را برطرف کند، اما اینکه دانش آموزان از این مسیر بتوانند تحصیل کنند خیر، ما نمی‌دانیم در فضای مجازی چه می‌گذرد که آیا دانش آموزان واقعا خودشان تکالیف را انجام می‌دهند.

این معلم در پایان می‌گوید: کرونا به ما نشان داد که در شرایط بحرانی هم می‌شود با همدلی و از خودگذشتگی کارها را پیش برد، معلمان هم شبانه روز در این عرصه از هیچ تلاشی برای تعلیم و تریت دانش آموزان فروگذاری نکردند و به راستی به وظیفه خود حتی در خانه هم عمل کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان عشق روستا معلم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • آشنایی با خانم معلم نخبه پژوهشی دامغانی