Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها  بسیاری کمر همت بسته‌اند تا کرونا را شکست دهند و با کار و تلاش شبانه‌روزی به دفاع از هم‌میهنانشان برخاسته‌اند.

این روزها وقتی که آسوده سر بر بالین می‌گذاری تا فارغ از هیاهوی روزمره بیاسایی یا وقتی در اتاق امن و راحتت کنار خانواده تلویزیون تماشا می‌کنی؛ هستند افرادی که مدت‌هاست رنگ خانه و خانواده را ندیده‌ و فرزندانشان را در رویا به آغوش می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدافعانی که دفاع از وطن را این بار در سنگری نو تجربه می‌کنند؛ سنگری که دست کمی از خاکریزهای هشت سال حماسه ندارد و غربت آن روزها را برایمان تداعی می‌کند.

روزهایی که جوان‌ها یکی یکی پرمی‌کشیدند تا نگذارند یک وجب از خاک میهن به دست دشمن بیفتد و در برابر همه نیرنگ‌ها و نامردی‌ها ایستادند تا نگذارند خاطر مردم نگران شود.

نخبگانی چون «احمدرضا» که اگر می‌‌خواست؛ حالا یکی از سرآمدان کشور و شاید هم جهان بود؛ نهالی که همه 20 سالگی‌اش را در کفن پیچید و تقدیم کرد و دل از میز و مقام برید تا مدافع وطن شود.

شانزده ساله بود که وارد جبهه شد؛ «رمضان» فرصت خوبی بود تا مشق عشق کند؛ عشقی که چهار سال قلبش را محصور کرد و در منزل دوازدهم به وصال رسید که «کربلای 5» پایان همه بی‌قراری‌هایش بود.

پدرش اهل ملایر بود و چند صباحی از طرف ارتش، مأمور به حضور در اهواز شده بود؛ همان‌جا بود که مژده آمدن احمدرضا را به او دادند.

هوش سرشاری داشت و از همان کودکی، استعداد زیادی در یادگیری از خود نشان می‌داد. در مدرسه شاگرد اول بود و هرچه پیش می‌رفت؛ استعدادهایش بیشتر شکوفا می‌شد.

نوجوان بود که همزمان با آغاز جنگ تحمیلی با خانواده به زادگاه مادری خود بازگشت و تحصیلات متوسطه را در ملایر ادامه داد. در انجمن اسلامی مدرسه و پایگاه‌های بسیج فعال بود و سال 61 لباس رزم پوشید و برای حضور در عملیات رمضان، راهی جبهه شد.

دوازده بار عازم جبهه شد و بارها تا بیخ خطر رفت که مسئولیت خطیری داشت؛ اطلاعات، عملیات و گاه 24 ساعت از او خبری نمی‌شد که به قلب دشمن زده بود.

بارها مجروح شد، اما خانواده‌اش بی‌خبر بودند و در مواقع سخت، همیشه آماده جان‌فشانی بود. درس را رها نمی‌کرد و همزمان با جبهه درس می‌خواند تا به دانشگاه رسید.

نفر اول کنکور پزشکی در سال 64 شد و به دانشگاه شهید بهشتی تهران راه یافت. اهل قلم بود و گاه چیزهایی می‌نوشت؛ نقاشی هم بلد بود؛ تابلوهایی که امروز تصویرشان در کتاب «حرمان هور» قاب شده است.

برای خود، دفتر اعمال درست کرده و کارهای نیک و بدش را روزانه و رمزگونه یادداشت می‌کرد؛ دوستانش هنوز خاطره شب‌زنده‌داری‌ها و راز و نیازهای سوزناکش را به خاطر دارند.

پاکی و سادگی، احمدرضا را محبوب قلب‌ها کرده بود و دیگران زود مجذوبش می‌شدند که چهره‌ای شاداب و دلی محزون داشت؛ دلی که به عشق امام(ره) می‌تپید و به همه تعلقات دنیایی پشت پا زده بود.

امام(ره) را از عمق وجود دوست داشت که او را وارث انبیا و اولیا می‌دانست و همه امیدش، شهادت در مسیر سیدالشهدا(ع) بود. احمدرضا، شاگرد اول کلاس پزشکی بود و می‌توانست سرآمد کشور شود، اما حضور در خط مقدم را به داشته‌های دنیایی ترجیح داد که برای او مهم‌ترین کار، درک نیاز لحظه و زمان بود.

پزشک می‌شد اگر می‌ماند و شاید هم وزیری، وکیلی یا رئیس تشکیلاتی، اما هوش سرشارش او را به متاعی گران‌قیمت‌تر هدایت کرد و با خدا معامله کرد تا ماندگار شد.

«کربلای 5» مزد همه فداکاری‌هایش بود و شاگرد اول مدرسه عشق خدا شد؛ شهید 20 ساله‌ای که به گفته خودش، کوچکترین سرباز امام زمان(عج) و همه دغدغه‌اش، یاری نایب حضرت بود.

دغدغه‌ای که در آخرین وصیت‌نامه به سادگی و روشنی آن را بیان کرد و اندکی پیش از عروج به ملکوت، کوتاه و مختصر نوشت: «فقط نگذارید حرف امام زمین بماند، همین».

احمدرضا احدی، نخبه جوانی بود که با همه زیرکی و باهوشی و همه استعدادهای سرشارش، مدافع وطن شد تا سایه شوم جنگ را از سر مردم بردارد و مرگ را مشتاقانه در آغوش کشید تا پای مذاکره‌های ذلت‌بار ننشیند.

یادداشت‌هایش را در «حرمان هور» منتشر کردند؛ دل‌نوشته‌هایی زیبا و اثرگذار؛ مناجات با خدا یا بی‌قراری و آشفتگی پس از شهادت دوستان:

«... دیگر نمی‌خواهم زنده بمانم. من محتاج نیست‌شدنم. من محتاج توام خدایا!

بگو ببارد باران که کویر شوره‌زار قلبم سال‌هاست که سترون مانده. من دیگر طاقت دوری از باران را ندارم.

خدایا! دیگر طاقت ماندن ندارم. بگذار این خشک‌زار وجودم، این مرده‌قلب من، دیگر نباشد. بگذار این دیدگان دیگر نبیند، بس است هرچه دیده‌اند…!».

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدای مدافع حرم مدافعان وطن شهدای دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه قم: مردم قدردان پلیس برای اجرای طرح نور باشند

امام جمعه قم با بیان اینکه دختران و بانوان باید حجاب و عفاف خود را حفظ کنند، گفت: مردم در ‌دهه کرامت در زبان و عمل از تلاش‌های نیروی انتظامی برای اجرای طرح نور قدردان باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم که در مصلای قدس برگزار شد با اشاره به جریان‌شناسی نفاق در عصر نبوی بر اساس آیات سوره توبه به آیه 99 این سوره اشاره کرد و اظهار داشت: افراد ضعیف و ناتوان، افراد بیمار و افرادی که وسیله لازم برای رفتن به جبهه را نداشتند در آیه قبل از رفتن به جبهه معاف شدند و در این آیه خداوند خطاب به رسول اکرم (ص) به گروه چهارمی اشاره می‌کند که از رفتن به جبهه معذورند و آنها افرادی هستند که توان مالی برای رفتن به جبهه را ندارند ولی از این مسأله ناراحت بودند و اشک حسرت می‌ریختند.

 وی با بیان اینکه روحیه خوب، قوی و عالی که برخی از سربازان در صدر اسلام داشتند و عاشق رفتن به جبهه بودند یکی از عوامل پیشرفت سریع اسلام در صدر اسلام بود، گفت: در ایام 8 سال دفاع مقدس هم افرادی بودند که در شناسنامه خود دست می‌بردند تا بتوانند در جبهه حضور یابند و مطمئناً این افراد در نزد خداوند با افرادی که به هر دری می‌زدند تا در جبهه و جهاد شرکت نکنند فرق دارند.

 امام‌جمعه قم در خطبه دوم با اشاره به 25 شوال سالروز شهادت امام صادق (ع) افزود: در چنین روزی عوامل مزدور شاه خائن به مدرسه فیضیه قم حمله کردند و مراسم سوگواری که به همت آیت‌الله گلپایگانی برگزار شده بود را به هم زدند و مردم را کتک زدند ولی این حادثه سرآغاز نهضت اسلامی بود که به پیروزی انقلاب منجر شد.

وی با اشاره به دو قطعه تاریخی در رابطه با شهادت امام صادق (ع) گفت: منصور دوانیقی قصری به نام حمراء داشت که وقتی در آن قصر می‌نشست آن روز را روز ذبح و سربریدن می‌گفتند؛ روزی منصور درون قصرش نشسته بود و دستور داد که امام صادق (ع) را در هر حالی که باشند به قصر بیاورند؛ پسر سنگدل منصور بدون اذن امام وارد منزل ایشان شد و ایشان را با پای پیاده و تنها با پیراهنی که در تن داشتند به قصر منصور آورد و منصور به‌محض ورود ایشان شرع به فحاشی و بی‌احترامی کرد و قصد جان ایشان را داشت که به خواست خدا خواسته‌اش محقق نشد و اوضاع دگرگون شد و نتوانست به نیت شوم خود برسد.

 آیت‌الله سعیدی ادامه داد: منصور دوانیقی یک بار دیگر در یک اقدام بی شرمانه به حاکم خود در مدینه دستور داد تا خانه امام را در مدینه آتش بزنند و آن مرد خبیث هم این کار را کرد و آتش وارد خانه و اتاق‌ها شد و امام در حالی که برای نجات اهل‌بیت خود از میان آتش عبور می‌کردند می‌فرمودند من فرزند ابراهیم خلیل‌الله هستم.

ائمه (ع) داعیه برپایی حکومت الهی داشتند

 وی به نکته‌ای درس‌آموز از وقایعی که برای امام صادق (ع) افتاده اشاره کرد و گفت: تمام این مصیبت‌ها بر اهل‌بیت برای این بود که ائمه در طول امامتشان دنبال برپایی حاکمیت الهی بودند درحالی‌که اگر ائمه گوشه‌ای می‌نشستند و چند نفر را دور خود جمع می‌کردند و به بیان مسائل شرعی و اخلاقی می‌پرداختند کسی با آنها کاری نداشت.

 کسی که بگوید دین از سیاست جدا است چیزی از اسلام نفهمیده است

امام‌جمعه قم با بیان اینکه حاکمان زمان می‌دانستند که امام صادق (ع) بر حسب وظیفه الهی داعیه امامت دارند و امام از طرف خداوند مسئول دین و دنیای مردم است، افزود: ما هم به پیروی از مکتب و سیره امام صادق علیه‌السلام نمی‌توانیم بگوییم دین مردم به حکومت ربطی ندارد و دین از سیاست جدا است؛ کسی که می‌گوید دین از سیاست جدا است و حکومت به دین مردم ربطی ندارد از اسلام، دین و سیاست هیچ چیزی نفهمیده است.

 وی در ادامه به عملیات ترکیبی وعده صادق اشاره و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با این عملیات در این ابعاد گسترده و چندلایه محاسبات چند کشور قدرتمند را به هم ریخت به‌گونه‌ای که بعد از این عملیات حتی تظاهرکنندگان متعرض به نتانیاهو در اسرائیل در خیابان‌های تل‌آویو تصویر مقام معظم رهبری را حمل کردند و خطاب به رهبر معظم انقلاب شعار دادند که ما را از دست نتانیاهو نجات دهید.

آیت‌الله سعیدی تأکید کرد: مقام معظم رهبری بارها از جمله در روز معلم امسال درباره فلسطین فرمودند هیچ راه حلی برای حل مسئله فلسطین جز بازگشت این سرزمین به صاحبان مسلمان، مسیحی و یهودی آن وجود ندارد و عادی‌سازی روابط مشکل را حل نمی‌کند.

 بیداری دانشجویان آمریکایی و اروپایی، مخاطب‌شناسی رهبر معظم انقلاب را نشان داد

 وی در رابطه با حوادث این روزهای دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و اعلام حمایتشان از مظلومان فلسطین و انزجار از جنایات وحشتناک اسرائیل، گفت: این اقدامات یادآور تدبیر رهبر معظم انقلاب است که چند سال پیش در کمال امید به آینده روشن و با توجه به پیچ تاریخی دنیا برای جوانان اروپا و آمریکا دو نامه نوشتند و از جمله ابعاد این نامه‌ها بُعد مخاطب‌شناسی آن است که در برقراری تعامل فرهنگی، مخاطب خود را نه دولت مردان، سیاست‌مداران و نخبگان غربی؛ بلکه جوانان و نسل آینده‌ساز آن کشورها قرار دادند.

 امام‌جمعه قم افزود: از ابعاد این نامه‌ها تلاش برای تحقق امر بیداری جوانان و ملت‌های آزاده است زیرا این یک راهبرد اسلامی است که خداوند وضعیت انسان‌ها را هنگامی تغییر می‌دهد که انسان‌ها خودشان را تغییر دهند و بیداری اولین گام در تغییر است.

 وی با بیان اینکه استکبار جهانی و دشمنان بشریت همواره در مقابل بیداری امت‌ها احساس خطر کردند و هر نهضتی که برای بیداری آنها از بندهای استثمار و استعمار قد علم کرده خاموش کرده‌اند، گفت: استکبار جهانی می‌داند که اگر این بیداری شکل بگیرد مانع منافع نامشروع آنها خواهد شد.

برخی جریان‌های داخل کشور در برابر بیداری دانشجویان آمریکایی و اروپایی خفقان گرفته‌اند

 آیت‌الله سعیدی تصریح کرد: اکنون ملت‌های آزاده جهان با طوفان الاقصی بیدار شده‌اند؛ ولی برخی از افرادی و جریان‌هایی که برای اخبار موهونی که استکبار جهانی و رسانه‌های غربی منتشر می‌کنند جوسازی می‌کنند در برابر این موج بیداری خفقان گرفته‌اند و ما با شناخت ماهیت پلید این جریان‌ها با فریاد مرگ بر منافق به آنها پاسخ می‌دهیم.

وی در ادامه با اشاره به آغاز دهه کرامت در روز پنجشنبه هفته بعد، تصریح کرد: آستان‌های مقدس این دهه را با برنامه‌های متنوع و هدفمند خود گرامی می‌دارند؛ سرآغاز این دهه گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها است و در میانه این دهه از امین ولایت و عزیز برادر حضرت احمد بن موسی شاه‌چراغ یاد می‌شود و از امام زاده‌های واجب‌التعظیم تکریم خواهد شد و در نهایت از میلاد سراسر نور خورشید امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) تجلیل می‌شود.

 خروجی دهه کرامت باید قوت گرفتن عمل به دستورات دینی باشد

امام‌جمعه قم گفت: باید بدانیم که خروجی دهه کرامت فقط شادی و بزرگداشت نیست؛ بلکه باید بیان فضائل و مناقب اهل بیت (ع) و عمل به دستورات آنان خروجی دهه کرامت باشد؛ خروجی دهه کرامت باید ارتقاء ارادت و محبت مردم به اهل بیت (ع)، بالا رفتن معرفت مردم نسبت به حق اهل بیت (ع) و قوت گرفتن عمل به احکام دینی به ویژه از ناحیه بانوان و دختران باشد که روز میلاد حضرت معصومه (س) به روز دختر مزین است.

 وی افزود: دختران و بانوان باید با تأسی به حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، در عین حضور در جامعه و خدمت به مردم با کارهای مناسب‌شأن شان، حجاب و عفاف خود را حفظ کنند و توطئه دشمن را برای رواج بی‌بندوباری خنثی کنند.

آیت‌الله سعیدی تأکید کرد: مردم در این دهه در زبان و عمل از تلاش‌های نیروی انتظامی برای اجرای طرح نور قدردان باشند و جوانان قم برای جوانان ساکن شهرهای دیگر الگو باشند و از رسانه‌های می‌خواهم که در دهه کرامت شادی به سبک اهل بیت (ع) را ترویج کنند.

 وی همچنین با اشاره به سفر رئیس‌جمهور در هفته آینده به استان قم گفت: ان‌شاءالله این سفر رئیس‌جمهوری سخت‌کوش، متواضع و انقلابی مانند سفرهای دیگرشان به شهرهای دیگر و سفر اولشان به استان قم برای مردم این استان پر از خیروبرکت باشد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ماجرای گلایه امام (ره) از آهنگران + فیلم
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان
  • تشییع و خاکسپاری شهدای تازه شناسایی شده در خوزستان
  • تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده در اصفهان
  • تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده دراصفهان
  • آغاز آئین تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده دراصفهان
  • نخبه مازندران براثر گازگرفتگی جان باخت
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • امام جمعه قم: مردم قدردان پلیس برای اجرای طرح نور باشند